Print

Konsept

bARe clinic er ikke det man forbinder med en typisk hudpleiesalong. I resepsjonen hos oss er det ikke lavmælt stemning med pling plong musikk, orkideer og telys, hvor alle hvisker og drikker jasmin te. Hos oss er det stor takhøyde og masse naturlig lys. Stemningen er fresh, levende, lystig og naturlig. Vi liker det lekkert, men ujålete. I resepsjonen er stemningen behagelig på den avslappede måten, i behandlingsrommene er stemningen behagelig på den avkoblende måten.

Våre tilbud skal være tilgjengelig for alle, dette innebærer to ting: åpningstider som passer til alle timeplaner (8-20), og behandlinger som passer til alle lommebøker.

Brasiliansk Voksing
Brasiliansk voksing er intim voksing. Noe som har blitt meget populært de siste årene. På bARe clinic i Stavanger finner du de mest erfarene brasiliansk vokserne i landet. Vi er profesjonelle hudpleiere som er nøye og meget raske etter mange års erfaring.

 

Junior- hudpleier

Har gjennomført og bestått utdannelse som hudpleier. Starter på bARe clinic sitt interne opplæringsprogram innen alle våre fagområder. Opplæringsprogrammet tar normalt 1 til 2 år (avhenger av tidligere erfaring) og består av forskjellige kurs, praksisperioder og tester. Hudpleieren har derfor et redusert tilbud av tjenester, og har 20 % rabatt, under praksisperioden i det respektive fagområdet.

Hudpleier

Har gjennomført og bestått bARe clinic sitt opplæringsprogram, og har minimum 1 års arbeidserfaring som hudpleier. Deltar løpende på kurs i produkter og tjenester. Vi garanterer at hudpleieren utfører voksing, hud- og skjønnhetspleie ihenhold til våre retningslinjer og rutiner. Hudpleieren tilbyr alle våre tjenester og til ordinære priser.

Senior- hudpleier

Har vært ansatt i 80 - 100 % stilling hos bARe clinic i minimum 5 år og har gjennomført og bestått bARe clinic sitt senior-hudpleie program. Gjennomgående for våre senior-hudpleiere er at de har lang erfaring, er kunnskapsrike og svært dyktige i sitt fag. En senior-hudpleier fungerer også som veileder / mentor ovenfor andre ansatte. Holder seg oppdatert ved å delta på kurs i produkter og tjenester. Etter bestått senior-hudpleieprogram tilbys de fleste av våre tjenester med et påslag med inntil 20 % på ordinære priser.

Nettbutikk
Vi selger bARe gavekort  på : www.bareshop.no


Bestill time online - klikk her

Åpningstider

  • Stavanger og Sandnes
  • Mandag – fredag 08.00 – 20.00
  • Lørdag 09.00 – 17.00
  • Nettbutikk 24 t